en het laatste moment van de wedstrijd, dramatische scoren

Met Koreaanse tijd, om 2:55 uur op 12 maart, werd de eerste ronde van de 16e ronde van de Europa League van Man Yu en AC Milan gespeeld in Old Trafford, de thuishaven van Manchester United. Het was de grootste wedstrijd van de 16e ronde van de Europa League, omdat zowel Man Yu als Milan momenteel de tweede plaats in de Premier League en Serie A hebben. Ook werd veel aandacht besteed aan de ontmoeting van Man Yu en Milan, ooit de beste club van Europa, in 11 jaar.

Met een beetje rotatie, kwamen Teles, Eric By en Martici in de selectie.

Greenwood verscheen in plaats daarvan omdat Lashford niet op de lijst kon komen omdat hij in de wedstrijd vlak voor hem 스포츠중계 gewond raakte.

Léang speelde als een back-top en Brahim Diaz werd genoemd naar de startopstelling, omdat Zlatan en Chalhanoglu niet op de lijst konden staan ​​voor blessures.

De linkse fullback, Theo, was ook gewond en Diogou Dallo, die de huur van Man Yu had verlaten, verscheen.

Piccayo Tomori en Simon Kier vormden de centrumback-lijn.

Teles reed linksaf en Marshall sloeg Bali Shooting met zijn linkervoet na een borsttrapping, maar hij reed naar het midden van het doelpunt en werd geslagen door Donnarumma-keeper.

In de aanval die leidde tot Throin slaagde Kessie erin om te scoren met een balley-schieten nadat hij met zijn lichaam was getrapt, maar de VAR-lezingen en handbal annuleerden het doel.

In een leeg ruimte aan de kant sloeg Krunich de schietpartij, maar werd verbrijzeld door de verdediging en werd gevangen door Dean Henderson Keeper.

In de situatie van de oefening van de kroeg, trok Salemakius zijn martitch uit de rechterkant en sloeg zijn linkervoet, maar hij wendde zich tot de keeper.

De achterste Maguire raakte de bal die hij van de hoekschop naar de kop had gesneden, vlak voor het doelpunt, maar kwam naar buiten.

Man Yule was halverwege de eerste helft in paniek geraakt door Milan’s zware aanval, die niet goed werd bekeken in de middenklasse en aan de linkerkant een paar passende missingen maakte en veel aanvallen toestond. Het was een moment waarop ik de afwezigheid van een mogelijke Luke-show kon voelen, en hoewel de buitenzijde en handbal werden uitgeroepen, was er twee keer een wankele wankele wankele wankeling in de eerste helft. Maar in de verdedigingssituatie toonde Eric By een goede verdedigingsmacht. Bai blokkeerde de snelle Leang-voet die met de eerste zaag werd gespeeld door snelle snelheid en hield het ook goed tegen met de maan van de hefboom.

Milan bedreigde Man Yu met veel aanvallen in het begin, maar het was jammer dat het doel twee keer was geannuleerd. In elk geval had Milan een veel betere wedstrijd dan Man Yu in de eerste helft, en als hij de hoekschop in de laatste helft had, zou hij niet de kans krijgen om dit te doen en toonde hij een goede verdediging. Veel middelen uit de frontlinie zijn niet in aanmerking gekomen voor blessures, maar de conditie van de spelers die vandaag hebben gespeeld lijkt goed, dus je kunt verwachten dat ze scoren in de tweede helft.

Man Yu stond daarmee een gelijkspel toe op het laatste moment van de wedstrijd en kwam met een slecht resultaat uit de eerste wedstrijd, waardoor hij de wedstrijd kon afsluiten met een clinchitt in zijn thuiswedstrijd, maar hij kon een uitwedstrijd scoren. In de tweede helft probeerde Milan ook meerdere aanvallen, maar hij kon geen scherpe aanval uitvoeren, wat een meer jammer resultaat was voor Man Yu. Met name McTomini had een grove wedstrijd in de middenklasse, waarbij hij de missers had begaan en bijna de tweede lowcard kreeg vanwege een ruwe fout. Maar het positieve deel was dat Diallo, die werd vervangen door Marshall, zijn debuut maakte in Manuel zodra hij aan het eind van de wedstrijd begon.Nu kwam Man Yu in de wedstrijd zonder zelfs een doelpunt te hebben in de Milan-expeditie in Game

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다